Любо Пенев отново е футболист. Няма шега. Той се картотекира в тима на "Стари легенди", които дебютираха в неделната английска лига. Съперници в групата са терминаторите от "Стабилните", "Ливърпул" и още куп симпатяги. Всъщност, "Стари легенди" е съставен изцяло от служители на БФС. До Пенев в дебютния мач застанаха верните му помощници Ради Здравков и Данчо Йорданов, Тервел Златев - шеф на кабинета на Боби Михайлов, международникът Борис Станков - син на треньора Сашо Станков, селекционерите на юношите Александър Георгиев и Методи Деянов.

Миналогодишният шампион "Стабилните" даде сериозен отпор на "Легендите" и се наложи Любо да влиза на почивката. Той заби набързо хеттрик, информира "Стандарт". Треньорът сам посочи за играч на мача вратаря Данчо Йорданов - Жан. Интересното е, че само един от футболния отбор на БФС не е запален цесекар.

В същото време Изпълкомът свика дългоочаквания нов конгрес за 14 февруари догодина. Така навръх светлия празник Трифон Зарезан делегатите от села и паланки ще трябва да "изкореняват недъзите на футбола", вместо да зарязват. Засега нито един не се е кандидатирал срещу Борислав Михайлов. Аргументите на крехката опозиция, водена от Христо Порточанов, са, че босът на БФС няма право на нов мандат. Сигурно е, хората на бургаския футболен началник ще подадат нова жалба в съда при очакваното преизбиране на бившия вратар.