Новият селекционер на България Любослав Пенев коментира предстоящата контрола с Унгария на 29 февруари от 19:00 часа българско време. Двубоят ще бъде официален дебют за наставника начело на представителния ни тим.

“Няма проблеми с контузии. Момчетата са доволни, радостни. Аз също съм много доволен и съм изключително радостен от отношението им в тези три дни. Искам да видя поведението на футболистите в този 5-дневен лагер”, заяви Любо на заминаване към Унгария.

“Важен е и резултатът. Аз съм максималист и не се отказвам от трите точки. Но най-важното е да изпълнят тактическите указания. Променихме схемата на игра и в сряда ще я видим. Искам да изградим стил без значение от противника. По време на лагера досега работихме върху три тактически постройки, които ще използваме", допълни селекционерът.

“Малко са ни контролите, но в националния отбор се работи така. Така че аз трябва да наквасвам в дните, в които тренираме и ще ги затрупам с много информация”, каза още Любо, който не пожела да разкрие подробности около играта на унгарците./БЛИЦ