Любослав Пенев бе недоволен от изпуснатaта победа срещу Динамо (Москва). Както е известно, ЦСКА направи равен (0:0) с руския тим в първи мач от финалния плейоф за влизане в Лига Европа. 

”Имахме много голови положения, можеше да победим, но има такива мачове, в които не падат голове. Постигнахме добър резултат, по-добре е да победим, но е добре, че не допуснахме гол”, сподели Пенев на пресконференцията след мача.

“Работим ежедневно, аз не съм от много време с този отбор и тепърва ще науча момчетата на много неща, не може да стане за 6 месеца. Това е начинът, по който аз ще продължа да работя. Познавам качествата на всеки един футболист”, каза още треньорът, който не пропусна да поздрави феновете.

За съперника заяви: “Показаха това, което очаквах. Идеята и целта беше да не допуснем гол и ако успеем да вкараме. Отиваме в Москва за добър резултат, което означава, че ще гоним класиране”.

”Имам 20 човека и прецених, че Тимонов и Орлинов не си взаимодействаха добре, затова пуснах други футболисти и смених тактическата постройка. Според противника избираме групата, определяме я аз и моите помощници, имайки предвид всеки в каква форма е. Ако на някой играта не му спори, няма да попадне. Опитвам се да създам конкуренция, да имам по двама равностойни играчи на всеки пост, за да не се отпускат момчетата”, завърши младият треньор./БЛИЦ