Нов инцидент като този в ресторант “Окото” може да разтресе ЦСКА. Бившият вече треньор на тима Любослав Пенев прави разследване кой или кои от играчите са го натопили пред шефовете. Няколко от футболистите дори били подложени на същински разпит от доскорошния си наставник. Близки до треньора споделят, че той е убеден във вината на играчите за уволнението му. Именно Любо Пенев бе посочен от мнозина като поръчител не инцидента в “Окото”, при който част от футболистите ядоха бой.

Треньорът споделил пред свои приятели, че част от играчите непрекъснато се оплаквали пред собствениците Димитър Борисов и Иво Иванов от него. Точно мрънкането на „червените" е убедило босовете, че ако не предприемат рокада, отборът няма как да стане шампион през настоящия сезон, пише в днешния си брой вестник “Меридиан мач”.

Любо Пенев се изпокара с голяма част от тарторите още след загубата от Литекс за първенство, след която бяха отстранени цели девет футболисти от отбора. Тогава треньорът спечели битката, но победата му бе пирова и в крайна сметка загуби войната, взривявайки мира в съблекалнята. Пенев подозира, че е бил предаден и от състезатели, които тогава не попаднаха в „черния" му списък и дойдоха на „Българска армия" именно по негово настояване.

Те обаче са се показали като неблагодарници и зад гърба на специалиста са го топили пред ръководството, че почти никой от тима няма респект към Пенев, а част от играчите мълчаливо го бойкотирали и съзнателно не се напрягали в последните мачове, за да предизвикат раздялата с него./БЛИЦ