Треньорът на ЦСКА Любослав Пенев върна в състава скандалния португалец Руи Мигел за утрешното домакинство срещу Локомотив (Мездра) от 4-ия кръг. БЛИЦ единствен и първи ви информира, че футболистът бе подал молба до ФИФА, за да разтрогне с клуба, след което автоматично изпадна в немилост.

След като португалецът отпадаше за мачовете с Динамо (Москва) и двубоя за първенство срещу Спортист (Своге), Любо Пенев го върна за утрешното домакинство срещу Локо (Мездра).

Владимир Манчев е напълно здрав и утре почти сигурно ще излезе срещу тима от Мездра. Двубоят е на “Българска армия” от 19,30 часа. Манчев се контузи през есента именно срещу Локо (Мз), след което се възстановява повече от половин година.

Утрешната среща е първа за тима на “Армията”, след като стадионът претърпя лек ремонт, а и отборът бе наказан за едно домакинство – срещу Берое, което се състоя в Сливен.

Феновете на ЦСКА готвят красива и запомняща се хореография, с която ще благодарят на треньора Любо Пенев и на футболистите, които отстраниха Динамо (Москва) и влязоха в групите на Лига Европа./БЛИЦ

Групата на ЦСКА:
Вратари: Ивайло Петров, Иван Караджов
Защитници: Йордан Тодоров, Иван Иванов, Костадин Стоянов, Кирил Котев, Йордан Минев, Апостол Попов
Халфове: Викторс Морозс, Атанас Зехиров, Коста Янев, Иван Стоянов, Тодор Янчев, Тодор Тимонов
Нападатели: Руи Мигел,  Спас Делев, Орлин Орлинов, Владимир Манчев