Старши треньорът на ЦСКА Любослав Пенев потвърди и за пореден път доказа, че Кирил Котев повече няма да бъде част от състава. Защитникът не е в групата за утрешния двубой с Черно море във Варна. Дните на бранителя на “Армията” са преброени и след края на есенния дял от първенството той със сигурност ще бъде продаден. Слабата игра на Котев срещу Свиленград окончателно е дала повод на Любо Пенев да реши, че повече не се нуждае от него. Защитникът бе и част от групата футболисти, които превземаха нощна София преди известно време.

Треньорът обаче върна още един от издънилите се за утрешния двубой. Това е защитникът Павел Виданов, който до сега не получаваше шанс за изява. Така от групата с провинени футболисти остава единствено вратарят Иван Караджов.

Любо Пенев няма да може да разчита на трайно контузените Маркиньос, Владо Манчев и Иван Стоянов. В групата за мача във Варна е младият Димитър Димитров, а извън състава е друг юноша - Атанас Зехирев. Връща се и португалецът Руи Мигел.

Срещата е утре от 14,00 часа на стадион “Тича”, а рефер ще бъде Ахмед Ахмед./БЛИЦ

Групата на ЦСКА
Вратари:
1.Здравко Чавдаров, 27.Ивайло Петров
Защитници: 19.Апостол Попов, 2.Павел Виданов, 4.Костадин Стоянов, 13.Александър Бранеков, 15.Иван Иванов, 52.Йордан Минев, 24.Уго Баес
Халфове и нападатели: 5.Тодор Янчев, 20.Николай Манчев, 33.Димитър Димитров, 14.Светослав Петров, 32.Викторс Мороз, 77.Спас Делев, 8.Тодор Тимонов, 30.Йордан Тодоров, 22.Мишел Платини, 21.Коста Янев, 10.Руи Мигел