Треньорът на вратарите в Черноморец и националния отбор на България, Любомир Шейтанов днес празнува 49-и рожден ден. Сутринта всички го поздравиха, а той в отлично настроение проведе тренировка с тримата вратари на "акулите". Както е известно, снощи селекцията на Красимир Балъков завърши 2:2 срещу германския Унтерхахинг в първата си контрола от подготвителния лагер в Австрия.

Рожденикът се затрудни доста в избора на това, с което да почерпи, тъй като изобилието, с което домакините отрупват Черноморец, не може да се опише с две думи. Все пак Шейтанов отскочи до разположения на километър от хотела търговски център и изненада всички с типични австрийски вкусотии.

Спецът получи и специален подарък от отбора. Шейтанов сподели, че е най-щастлив от факта, че и тримата вратари са здрави и тренират пълноценно. Паскал Борел, който страдаше от лека травма е напълно възстановен и участва наравно с останалите в заниманията. Има вероятност вратарят да вземе участие още в утрешната контрола със Сваровски Ватенс, но ако Шейтанов реши да го запази, със сигурност Борел ще облече екипа на "акулите" в двубоя с германския вицешампион Шалке 04 в четвъртък идната седмица. /БЛИЦ