Суринамският национал Шакил Пинас беше официално представен като футболист на Лудогорец. Трансферът на 23-годишния бранител с нидерландски паспорт беше обявен във вторник, след като бившият играч на АДО Ден Хааг премина медицински прегледи. Той е петият нов при „орлите“ след Серджо Падт, Клод Гонсалвеш, Игор Пластун и Дорин Ротариу.

1000 лева Oнлайн казино Бонус от efbet

Защитникът направи много важно уточнение за желанието на ЦСКА да го привлече и затова кой първи го е потърсил.

"Всичко започна преди около 1,5 години, когато Лудогорец искаше да ме купи и направи оферта, но тогава беше трудно. После контрактът ми с АДО Ден Хааг изтече, а агентът ми отново получи обаждане от клуба. Разбрахме се след точно една среща“, призна Пинас.

„Знам, че Лудогорец е много голям клуб, който е шампион в 10 поредни години, играе редовно в Европа. Затова искам да постигна тези успехи и един ден да кажа, че съм шампион на България, както и да играя в европейските клубни турнири", допълни бранителят.

"Говорих няколко пъти със Серджио Падт и Елвис Ману. Познавам и Мисиджан и Лукоки, но не съм говорил с тях, защото исках първо всичко да бъде официално, преди да водя разговори."

"Много по-рано Лудогорец се свързва с мен, а след това се появи ЦСКА. Говорих с Алан Пардю, защото се познаваме от престоя му в Нидерландия. Трябваше да се отнеса с уважение към него, познаваме се добре. Моето желание беше да съм в Лудогорец, защото това е най-големият клуб тук", допълни Пинас.