Любослав Пенев ще заведе дело срещу шефовете на ЦСКА от фирма “Титан”. За целта треньорът вече се е консултирал с адвокати, разбра БЛИЦ. Любо не е получавал вече пети месец заплата, а в клауза от договора му с клуба се упоменава, че част от сумата трябва да бъде преведена за погасяване на теглените от него кредити.
Любо твърдо е решил да напусне ЦСКА след края на есенния полусезон. Т.е. – дните му в Борисовата градина като треньор са преброени. Той е в изключително обтегнати отношения с босовете, макар че доскоро Митко Борисов бе най-голямата му опора на стадион “Българска армия”. Преди двайсетина дни Любослав Пенев хвърли оставка, която не бе приета. Сега обаче младият специалист е категоричен, че напуска.
Допълнително масло в огъня наля решението на Бургаския съд от днес. Властите в морския град обявиха, че жалбата на Любо срещу забраната му да пътува в чужбина е неоснователна и той няма право да напуска България. Така “червените”, които в четвъртък играят в Лондон срещу Фулъм, ще бъдат водени от помощника на Пенев – Радослав Здравков./БЛИЦ