Легендарният нападател на ЦСКА Любослав Пенев е на път да стане спортно-технически директор на клуба. Това се разбра след провелата се среща между него и босовете на “Титан АС” Иво Иванов и Димитър Борисов.

"Любо връчи кандидатурата си. Ще я обсъдим и ще обявим решението си", заявиха от новата управа на 31-кратните шампиони.

През втората половина на 1999 година Чичовото бе президент на “армейците”, след като  успя да измести покойния Илия Павлов. По-късно предостави клуба на боса на “Нове Холдинг” Васил Божков.

До началото на декември миналата година Любо Пенев бе помощник треньор в националния отбор. Тогава той подаде оставка и заяви, че е солидарен с уволнението на Пламен Марков и той не иска да продължи да работи в “А” тима.

На днешното заседание на ръководството на ЦСКА бяха направени промени в състава на Надзорния съвет на дружеството. В него влизат собствениците на “Титан АС” Димитър Борисов и Иво Иванов, а Димитър Пенев и Александър Томов остават.

Както е известно, Венцислав Живков и Александър Тодоров ще са изпълнителни директори. Уточнена е финансовата рамка на сделката за закупуването на клуба, както и план за действие в преходния период. /БЛИЦ