Македонският бранител Бобан Грънчаров няма да си тръгва от "Ботев" (Пловдив). Това обяви самият бранител в социалната мрежа Фейсбук. Още вчера ви информирахме, че защитникът е отстранен от първия тим на "канарчетата" заради непристойно поведение спрямо спортния директор Александър Александров и уронване престижа на клуба след мача с Берое (0:0). Появиха се и информации, че Грънчаров е отстранен, защото е налетял на бой и опитал да удуши Кривия в съблекалнята на тима.

Очакванията са, че Бобан ще бъде махнат от "Ботев" по най-бързия начин, но самият бранител заяви, че е готов само да тича за здраве в следващите две години от договора си, но да стои при "канарчетата" заради любовта на феновете.
В емоционален пост Грънчаров споделя, че е искал да напусне веднага след случката с Кривия, но след оказаната му подкрепа, се е разубедил.

boban.jpg

“Има ли по-хубаво от това да усещаш любов, да усещаш че хората те обичат. По принцип след всичко с Кривия исках да си тръгна, но след такава подкрепа няма как. Ще остана до края, ако трябва и две години само да тичам и да покажа, че подкрепата от вас всичките не е била безмислена... Мерси!. Направихте така, че да ми е много приятно дори в тази ситуация, която е много лоша за мен. В момента съм щастлив, че имам вас за фенове", написа Грънчаров във Фейсбук.

Постът на защитника зарадва привържениците на "Ботев", които застанаха твърдо зад него. "С теб сме" и "Завинаги един от нас", гласяха повечето от коментарите на бултрасите.