Треньорът на ЦСКА Люпко Петрович обясни причината, поради която бранителят Нуно Томаш остана извън групата за днешния мач с Берое. Двубоят в Стара Загора започва в 20:30 часа, а на мястото на португалския защитник сред избраниците на сърбина попадна Пламен Гълъбов. Томаш не е играл за „червените“ вече месец и половина – от реванша със Зоря (1:1).

„При мен играят най-добрите и тези, които най-доброто лице в тренировките“, обясни Петрович пред „Тема Спорт“.

„Митко Митков е младо, перспективно момче, но не игра, защото още не е съзрял. Той е талантлив футболист, но е необходимо да се научи да играе за колектива, а не само за себе си – да ритне топката и да я гони насам-натам и той не знае къде. Трябва му време“, уточни сърбинът.

„Валентин Антов има големи качества и може да играе във велик клуб като Манчестър Юнайтед. За съжаление малко му липсва бързина и да отиграва по-бързо топката. Иначе е интелигентен, има знания, умее да се пласира добре“, анализира носителят на КЕШ с Цървена звезда.

"Берое има много добри играчи и много добър треньор. Малката им криза не ни заблуждава, те са сериозен състав. Берое ще започне отново да побеждава, това е въпрос на време. Качествата си ги имат, не са изчезнали. Това е отбор, който може да победи всеки и вече го е показвал. Ще се получи здрав мач, но ние трябва да спечелим, за да стоим близо до челото. Нямаме избор, така да се каже. Сигурен съм, че феновете отново ще напълнят сектора за гости и ще се чувстваме като домакини", коментира треньорът на ЦСКА.

Следете с БЛИЦ: efbet Лига - сезон 2019/2020