Люпко Петрович говори пред медиите преди първия мач от втория квалификационен кръг на Лига Европа срещу хърватския Осиек. Двубоят е от 20.30 часа на стадион „Българска армия” утре.

“ЦСКА е велик клуб и когато е в криза, се търсят грешките. Трябва да се види как да се излезе от ситуацията. За загубата е виновен колективът”, започна новият старши треньор на „червените”.

Winbet - на един клик разстояние! (18+)

„Сега трябва да се върнем в правия път. Ето сега се обвинява един млад български играч, че е допуснал грешка, но преди него сбъркаха и други (б.р. – има предвид Стойчо Атанасов). Тук не се ценят българските играчи. В Звезда има 4-5 чужденци, другото само са сърби. Ако не бяхме дали шанс на Турицов, нямаше да стигне до националния отбор. Във футбола големите отбори често са в криза, но аз знам как да се справя. Имам опит.

Господин Ганчев загърби бизнеса си, защото мисли 24 часа за футбол. Мисли само за ЦСКА. Ако и ние сме така, ще стигнем до успех. Работихме добре с Добри Митов. Играчите търсеха грешките в другите и не знаеха от кого да поискат съвет. Играчите срещу Черно море бяха като на разходка в парка. Трябва да се обединим и да видим промяната още утре.

Осиек има финансиране от Унгария и дори може би от президента на страната. Имат няколко чужденци, но повечето са местни момчета. Мисля, че това е правилният начин. Имат силни футболисти - Марич и Мансе са добри. Левият им бек също е опасен. В момента са по-силни от Хайдук и Риека. Ако не постигнем резултат, знам какво предстои. Щом не побеждаваш - “довиждане”", завърши Люпко.
БЛИЦ представя всичко за българското участие в Европа
Следете с БЛИЦ: efbet Лига - подготовка и трансфери
Следете с БЛИЦ: efbet Лига - сезон 2019/2020