Вратарят на ЦСКА Райс М'Боли записа 90 минути за ал­жирския национален отбор при победата на пустинните лисици с 1:0 над Мали. Двубоят бе последен в квалификационната група за Мондиал 2014. Единственото попадение за Алжир вкара голмайсторът на Динамо Загреб Ел Арби Су-дани в 51-ата минута. Алжир спечели убедително групата си с актив от 15 т. Бенин и Мали останаха с по 8, а Руанда е на последно място с 2.

Тоба бе 26-ото участие на М'Боли с националната фла­нелка. В последно време обаче той играе доста рядко за Ал­жир, като вместо него е използван Азедин Дука. Играещият в местното първен­ство Дука обаче получи кон­тузия малко преди мача с Ма­ли, като се очакваше да се въз­станови навреме за двубоя. Това обаче не стана факт и М'Боли все пак излезе като ти­туляр.

Оттук насетне само една крачка дели Алжир от уча­стие на Световното първен­ство в Бразилия - баражът. Пустинните лисици ще се из­правят срещу един от други­те 9 победителя в квалифи­кационните групи на Афри­ка. Съперникът на Алжир ще стане ясен на 16 септември, а двата мача са насрочени за средата на октомври и но­ември.