ПОТОПЕТЕ СЕ В СВЕТА НА СТАТИСТИКАТА!

Мачовете на грандовете ЦСКА и "Левски" от предстоящия 12-и кръг на "А" група ще бъдат предавани по телевизията. В събота "армейците" гостуват на Черно море, докато "сините" приемат "Ботев" (Враца). И двете срещи обаче са с променен начален час в сравнение с предварително заложения в програмата.

Двубоят на стадион "Тича" ще започне от 12:30 часа, вместо от 14:30 и ще се предава по ТВ+ за абонатите на "Булсатком". Това обявиха от Спортно-техническата комисия към БФС. Мачът "Левски" - "Ботев" (Враца) пък ще се излъчва директно по БНТ, но от 16:00 часа, вместо от 16:30.

Към момента няма официално потвърждение дали друг двубой от 12-ия кръг ще бъде предаван по телевизията. Не е изключено и Славия - Лудогорец да бъде на екран. Това ще се случи, ако някоя телевизия се разбере с "Футбол Про Медиа" - новосформираната фирма, която спечели правата за излъчването на българското футболно първенство. По-рано днес БЛИЦ първи съобщи, че общият проект на Тодор Батков, Кирил Домусчиев и босовете на ЦСКА Димитър Борисов и Иво Иванов вече е вписан в Търговския регистър. Първите двама имат дял от по 45% и именно те ще дават последната дума по одобрението на предлаганите оферти от телевизиите за всеки двубой от родното първенство.

"А" ГРУПА - 12 КРЪГ
10 ноември 2012 г. (събота), 12:30 часа
Черно море - ЦСКА ТВ+ "Булсатком"
10 ноември 2012 г. (събота), 14:30 часа
"Ботев" (Пд) - Миньор
Монтана - Локо (Пд)
Пирин (ГД) - Локо (Сф)
Славия - Лудогорец ТВ+ "Булсатком"
10 ноември 2012 г. (събота), 16:00 часа
"Левски" - "Ботев" (Вр) БНТ
10 ноември 2012 г. (събота), 16:30 часа
Черноморец - Етър
Берое - Литекс

ПРОГРАМА И РЕЗУЛТАТИ В "А" ГРУПА

КЛАСИРАНЕТО В "А" ГРУПА