Истински снежен апокалипсис е в момента на базата на Ботев в Коматево и срещата на "канарчетата" с Лудогорец е невъзможно да се състои. Двубоя от 22-ия кръг на Първа лига е по програма от 17:30 часа, като е почти сигурно пренасрочването му за 24 часа по-късно, както е по наредба.

Работници се опитват да почистят терена за трети път днес, след като след първите два набързо натрупа по нови 10 сантиметра сняг, информира PlovdivDerby от Коматево.

На базата пристигнаха съдията Ивайло Стоянов и делегата Валентин Драгомиров. Сватбата бе посрещнат от Николай Киров - Белия. „За трети път чистим“, заяви Киров на Стоянов, а съдията се поинтересува дали терена под снега е замръзнал. „Да“, отговори Белия, а Сватбата възкликна: „Ами, тогава утре!“. 

Впоследствие главният съдия и делегатът започнаха да обсъждат за кога ще може да се отложи мача, ако и утре времето е същото. „Невъзможно е да играем при тези условия. Дават го да вали сняг цяла нощ. Утре ще е 40 сантиметра", обясни пред PlovdivDerby Николай Киров.

Официално мачът се очаква да бъде отложен в 16:30 часа, за когато е насрочена техническата конференция. 

ВСИЧКО ЗА ПЪРВА ЛИГА
ПЪРВА ЛИГА, СЕЗОН 2017/2018 - ТЕЛЕВИЗИОННА ПРОГРАМА
СЛЕДЕТЕ С БЛИЦ - ТРАНСФЕРИ И ЗИМНА ПОДГОТОВКА 2018