Реваншът от 1/2-финалите за Купата на България между Берое и Славия ще бъде решителен за бъдещето на някои от футболистите на "белите". Двубоят в Стара Загора е в четвъртък от 17:30 часа, а както е известно, в първата среща не падна гол - 0:0. Сблъсъкът под Аязмото се явява един от последните шансове за славистите да направят нещо запомнящо се в юбилейния за клуба сезон 2012/2013.

Евентуалното отпадане със сигурност ще означава край на кариерата в Славия за доста от играчите, които се представят изключително неубедително в шампионата. В момента "белите" са на 9-о място в "А" група, а турнирът за Купата на България е последният шанс за футболистите да докажат, че имат място в отбора и догодина.

Треньорът Велислав Вуцов ще може да разчита на пълен състав за мача в четвъртък, като наказан заради жълти картони е крилото Петър Димитров. БЛИЦ разбра, че именно той е един от играчите, с които Славия най-вероятно ще се раздели след края на сезона.

Контузените вратари Емил Петров и Стефано Кунчев продължават лечението си и няма да играят до края на сезона. Очаква се Тодор Янчев, Павле Попара, Антонио Ливраменто, Живко Желев и Радослав Василев да се завърнат сред титулярите на Славия за решителния двубой с Берое.

Излекуваният от контузия Богомил Дяков също може да започне в стартовия състав.

"А" ГРУПА - ПРОГРАМА, РЕЗУЛТАТИ, КЛАСИРАНЕ И ЛИСТА НА ГОЛМАЙСТОРИТЕ