Селекционерът на младежкия национален отбор Михаил Мадански повика полузащитника на втородивизионния Чавдар (Етрополе) Атанас Димитров за контролния мач със Сърбия, който е на 26 март. Халфът ще се присъедини към отбора директно в Ловеч. Младежите се събраха за двубоя с "плавите" днес, като двама от играчите пристигнаха с контузии. Радослав Кирилов е с проблем в глезена и е малко вероятно да успее да се възстанови за срещата във вторник. Емануил Манев има разтежение и също е под въпрос. По-рано тази седмица от групата отпадна и капитанът Георги Терзиев, който лекува разтежение.

Михаил Мадански ще проведе и разговори с ръководството на Литекс, за да проучи възможността Никола Колев или Румен Руменов също да се включат в групата за контролата със Сърбия. За всеки от двамата футболисти на "оранжевите" участие в срещата на 26 март ще бъде дебют с екипа на младежкия национален тим.

Съставът на България:
Вратари:
Димитър Евтимов (Нотингам, Анг), Георги Китанов (Черно море).
Защитници: Антон Недялков (Литекс), Ангел Грънчов (ЦСКА), Асен Георгиев ("Ботев" Враца), Мартин Василев (Видима-Раковски), Тодор Гочев (Мастер).
Полузащитници и нападатели: Валентин Веселинов (Етър), Ивайло Чочев (ЦСКА), Атанас Димитров (Чавдар Етрополе), Радослав Кирилов (Лумедзане, Ит), Ерик Почански (Чавдар Етрополе), Александър Колев (Десел Спорт, Бел), Иван Горанов (Берое), Мартин Райнов (Берое), Емануил Манев (Нефтохимик), Любослав Войнов (Банско), Живко Петков (Нефтохимик), Илиян Капитанов (Черно море), Димитър Благов (ОФК Пирин).