Селекционерът на младежкия национален отбор Михаил Мадански бе много разочарован от загубата на тима от Холандия с 0:1 в първа евроквалификация за първенството в Израел след година. Треньорът засегна работата на клубовете и се оплака, че младите футболисти у нас не играят редовно.

“Не заслужавахме да загубим този мач. Опитахме се да се противопоставим на Холандия, бяхме ги разузнали добре. Типични български грешки ни провалиха, а лошото в, че това се случва във всеки мач. Проблемът е, че нямам резерви и, че момчетата не играят редовно. Видяхме имаше схващания, които се дължат на това.
Работата е на клубовете да обръщат повече внимание на младите. Сашо Тонев трябваше да отбележи и щяхме да спечелим. Не бива да се срамуваме от този мач, но остава горчивината от лесно допуснатата загуба”, заяви Мадански след срещата.

По повод гостуването ни на Шотландия на 5 септември той добави: “Сега започваме да се занимаваме с тях и да ги разузнаваме. Лошата новина е, че те почиват сега и ще са свежи. Притеснен съм от физическото състояние на моите момчета.”/БЛИЦ