Селекционерът на младежкия национален отбор Михаил Мадански коментира представянето на избраниците си след равенството 3:3 с Монтана в група "Б" на турнира "Албена къп". Според него целта пред щаба му е изграждането на нов тим за квалификациите за европейското младежко първенство в Черно гора.

"За мен този мач беше с една идея по-добър отколкото мача с Калиакра. Тук виждам 5-6 от момчетата, които според мен ще свършат работа и ще са в основата на националния отбор. По-голямата част от момчетата, които се подготвят в Каварна, са с по-малък игрови опит и на тях ще им трябват доста усилия, за да се преборят за място в младежкия отбор на България", сподели Мадански. Той не пропусна да отбележи, че осем от набелязаните от него футболисти не са на турнира. Това са играчи на Левски, Литекс и Черноморец (Бургас), които са с отборите си на подготовка.

Михаил Мадански бе помолен да коментира и шансовете на представителния ни отбор за европейското първенство след изтегления жребии.

"Който не загуби и двата мача с Англия, ще стане втори. Ако вземе една точка от Англия и спечелим всички домакинства, сигурен съм, че може да се класираме", заяви специалистът. / БЛИЦ