Най-новото попълнение на Миньор Младен Стоев сподели, че се е разбрал бързо с ръководството на тима от Перник и до дни трябва да подпише договора си. Снощи БЛИЦ единствен ви информира, че Маджо продължава кариерата си при "жълто-черните".

Юношата на Локомотив (София) за последно игра във Вихрен. Навършващият на 26 януари 26 години полузащитник става свободен агент, след като се разбра с тима от Сандански да разтрогне договора си.

"Радвам се, че преминавам в Миньор. Треньорът Антон Велков ми се обади и съм щастлив, че се е сетил точно за мен. С г-н Никифор Вангелов бързо се разбрахме и ще подпиша договор за 2,5 години. Надявам се да помогна и ще дам всичко от себе си за колкото се може по-високото класиране на Миньор в "А" група. Благодаря на всички в Сандански за прекараното време там", сподели Стоев пред БЛИЦ.

Маджо е имал оферта и от Калиакра, където треньор е бившият му наставник във Вихрен Филип Филипов-Фичо, но е предпочел да играе в "А" група. Халфът се надяваше да бъде един от играчите на тима от Сандански, които Наджи Шенсой взе на "Лаута", след като Коко Динев закупи Локомотив (Пловдив).
ПЛАМЕН СЛАВОВ/БЛИЦ