Младен Стоев съди бившия си президент във Вихрен Константин Динев. Футболистът, който е известен с прякора си Маджо, претендира за сумата от 21 650 лева. Стоев е завел гражданско дело в Окръжния съд в Благоевград по Закона за задълженията и договорите.

В началото на годината Младен Стоев прекрати договорните си отношения с Вихрен. Той обаче не получил заплати, премии и други материални облаги за повече от три месеца. Сумата, предявена в исковата молба пред съда, представлява именно неполучените възнаграждения. Преди месец Стоев изпратил нотариална покана до Константин Динев за доброволно плащане, но дългът не бил погасен.

Юристът, обслужващ фирмените дела на Коко Динев - благоевградският адвокат Росен Кацарски, потвърди информацията за исковите претенции на футболиста. Адвокат Кацарски изтъкна, че при така подадената молба пред съда, Динев не може да бъде конституиран като ответник в гражданския процес.

“Договорът с Младен Стоев е сключен с ФК Вихрен - Сдружение с обществено полезна дейност, а не с ПФК Вихрен АД, чийто шеф на Контролния съвет е бил Константин Динев към момента на трудово-правните отношения със Стоев и преди пререгистрацията на дружеството", коментира адвокат Росен Кацарски. Юристът вече е приложил към материалите по делото съответни документи и доказателства в тази насока./БЛИЦ