Локомотив (София) завърши 2:2 в контрола срещу втородивизионния Банско. Мачът се игра в Сандански, а "железничарите" бяха на път да претърпят загуба, след като минути преди края селекцията на Войн Войнов водеше в резултата. В 77-ата обаче Младен Стоев донесе равенството на Локо (Сф), реализирайки с майсторско изпълнение на пряк свободен удар. По-рано именно халфът с прякор Маджо асистира на капитана Кристиян Добрев, който вкара за 1:1. Автор и на двете попадения за Банско стана Васил Захариев.

През първото полувреме играта бе равностойна и съвсем справедливо завърши при нулево равенство. След почивката треньорът на Локо (Сф) Антон Велков извърши 10 смени, като на терена остана само Кристиян Добрев от игралите преди почивката.

В 49-ата минута отличният в този мач Вайс Кьосов от Банско слаломира по левия фланг с топката и от движение насочи кълбото силно и ниско в наказателното поле на Локомотив, където Васил Захариев отклони в мрежата на Галев за 0:1.

"Железничарите" изравниха в 60-ата, когато Кристиян Добрев засече с глава центриране на Младен Стоев - 1:1.

В 69-ата Банско отново поведе. Вайс Кьосов пак подаде на Васил Захариев, който реализира второто си попадение в срещата - 1:2.

В 77-ата Младен Стоев-Маджо изпълни по брилянтен начин фаул от 20-ина метра и прати кълбото в горния десен ъгъл на вратата на Банско, оформяйки крайното 2:2.

Малко преди края Владимир Манчев разтресе напречната греда зад вратаря на Банско Александър Стоянов.
На два пъти футболистите на Локо (Сф) поискаха дузпа от главния съдия Драган Стойков, но той и в двата случая беше наблизо и не видя нарушение за отсъждане на 11-метров наказателен удар.