Един от нарочените за гонене от ЦСКА може да създаде неприятности. Македонецът Християн Кировски няма да разтрогне договора си без да получи компенсация. Футболистът иска пари на ръка, за да скъса контракта си. Всички чужденци са приели офертата на клуба за компенсация от 1-2 заплати. Единствено Кировски обаче е настоял за по-солидна неустойка.

"В момента си почивам в Скопие. Имам договор за още година и половина с ЦСКА. Ако искат да разтрогнат с мен, ще трябва да постигнем някакво споразумение и да взема компенсация заради преждевременното прекратяване на договора ми. Ще видим какво ще стане", заяви Кировски пред гръцкото радио "Арена".

Бившият нападател на Ираклис допълва: "Пазя много добри спомени от Гърция, но имах проблеми с треньор, чието име дори не искам да споменавам. Тока се получи, че си намерих нов отбор, в който взимам по-добри пари. Бих се радвал да се върна в Гърция един ден, защото в Ираклис се чувствам като у дома си."

"София е чудесен град за живеене, атмосферата е много добра и се чувствам уютно там. Играя за най-успешния клуб в България, което е признание. Навремето отборът е бил в много добро състояние, но сега се намира в тежка ситуация", завършва Кировски.