Християн Кировски има претенции към ЦСКА за сума в размер на 20 000 евро. Македонецът взе 23 500 евро в края на март, но вторият транш все още не му е преведен. Това трябваше да стане още до 16 юни (понеделник), пише "Тема спорт". От клуба обаче не са спазили срока. Поради тази причина Кировски е пуснал молба до УЕФА. Все пак "червените" имат време да платят дължимото до края на месеца. Македонецът сега е част от полския ГКС Белхатов.

„Армейците" водят усилени разговори за разсрочването на част от дълговете си, свързани с мониторинга от страна на УЕФА. До 30 юни (понеделник) ЦСКА трябва или да е платил, или да е сключил споразумение за належащите плащания. В противен случай може да последват сериозни санкции. В Борисовата градина обаче са убедени, че ще разрешат казусите в срок и няма да имат проблеми от това естество. Очаква се крайното решение на международната централа да бъде оповестено на 13 юли.

ЦСКА има споразумение с Александру Пакурар, който трябваше да получи 264 050 евро до края на месеца. Той е взел част от сумата, а другата е разсрочена.

Следете с БЛИЦ: "А" група - трансфери и подготовка