Македонският защитник Игор Митрески пристигна снощи в София и се очаква днес или най-късно утре да подпише договор с ЦСКА. Митрески бе посрещнат на аерогарата от бившия футболист на „червените” Мартин Зафиров, който работи заедно с Николай Ишков, който води македонеца на "Армията".

„Благодаря за топлото посрещане. Постигнахме договорка с ЦСКА, сега остава само да се видим. Всичко е наред. Благодаря на ръководството, на старши треньора и Николай Ишков. Идвам в голям отбор, който винаги иска да е шампион на България и всеки сезон си поставя високи цели. Договорът е само формалност”, каза Митрески на аерогарата пред чакащите го журналисти.

"Знам, че ЦСКА винаги има високи амбиции. Ще дам максимума от себе си, както е било до сега. Няма да е проблем езика в България. Във вашия шампионат има няколко силни отбора - ЦСКА, Левски, Черноморец и Литекс. Всички имат реални шансове за титлата. Вторият полусезон ще е по-добър за ЦСКА. Знам за публиката на ЦСКА и се надявам да я зарадваме”, допълни македонският бранител./БЛИЦ