Македонският национал Игор Митрески от Енерги е получил супероферта от българския ЦСКА, пише в. „Македонски спорт”. Според изданието от югозападната ни съседка „червените” са готови да платят 300 000 евро за Митрески. Това е развитие по новината от преди два дни, когато „Тема спорт” обяви за интерес на тима от Борисовата градина към съотборника на Станислав Ангелов.

Източник на изданието твърди, че „армейците” няма да жалят средства в създаването на отбор, който да спечели шампионската титла на България и да атакува участие в груповата фаза на Шампионската лига.

Очаква се трансферът на Митрески, който заедно с Шумуликоски са новите капитани на националния отбор на Македония, да се осъществи през зимата. Източникът на „Македонски спорт” твърди, че защитникът на Енерги вече е получил офертата на ЦСКА и в момента я обмисля.

Самият Митрески признава, че напуска Енерги след края на сезона и всяка оферта за него е интересна и трябва да бъде разгледана. Той признава за желанието си отново да играе в Шампионската лига, след като вече има такъв опит със Спартак (Москва).

„Македонски спорт” твърди, че офертата е стигнала до Митрески чрез неговия съотборник Димитър Рангелов. Освен тази грешка в текста си, изданието прави още една – твърди, че ЦСКА е шампион на България. Вестинкът припомня, че за „армейците” са играли македонските футболисти Роберт Петров, Бобан Бабунски, Саша Чирич, Люпчо Марковски, а треньор на клуба е бил Гьоко Хаджиевски./БЛИЦ