Българските телевизии с национален ефир не искат мачовете на Левски. Но за сметка на това интерес има от съседна Македония. Местен канал е изпратил запитване до клуба как точно може да вземе правата и на каква цена, пише вестник "7 дни спорт". Касае се предимно за мачовете от новия сезон.

Интересът към "сините" при съседите e голям, защото в отбора играе националът Дарко Тасевски. Местните печатни медии също редовно пишат за халфа. Представянето му със синия екип се следи изкъсо. Същото бе и с останалите македонци, които играха в българското първенство.

Освен мачовете от Лига Европа македонската телевизия иска да предава и отделни срещи от "А" група, отново с участието на Левски. Най-голям интерес представлява дербито срещу ЦСКА в първия кръг на първенството.

Картината от мача Дъндок бе продаденa за четирицифрена сума в евро. Тя обаче се видя непосилна за националните телевизии, единствено ТВ+, която върви по "Булсатком", се съгласи да плати. За сметка на нашите телевизии македонците са готови да извадят малко под 10 000 евро./БЛИЦ