Треньорът на Малеш (Микрево) Пламен Мицански си пожела утре жребият за 1/8-финалите в турнира за Купата на България да отреди на неговия отбор домакинство на един от грандовете - "Левски" или ЦСКА. Спецът се надяваше "сините" или "армейците" да бъдат съперник на тима му на 1/16-финалите, но тогава се падна Видима-Раковски. Малеш се класира напред с 5:4 след продължения и изпълнения на дузпи, елиминирайки гостите от Севлиево.2.jpg

"Искаме да ни се падне ЦСКА или "Левски", за да може, ако не успеем да победим, то да завършим достойно участието си в този турнир пред много публика", заяви Мицански.

Жребият за 1/8-финалите ще се тегли утре от 11 часа в представителството на "Форд Мото-Пфое" в ЖК "Младост".

"Благородно завиждах на Банско, че домакинстваха на "Левски". Не си пожелавам да гостуваме в Добрич и Велико Търново, защото пътят е дълъг. Много големи са разходите, а и рискът да отпаднем не е никак малък", коментира още пред е-79 Пламен Мицански.

Според него отзивите след отстраняването на Видима-Раковски са били малко пренебрежителни, но той не е изненадан, че неговият отбор продължава напред в турнира. Изненада за Мицански ще бъде, ако Малеш успее да отстрани някой от считаните за фаворити за спечелването на Купата.

Следващият мач за Купата на България е на 4 декември, а преди това Малеш приема Вихрен. Срещата от 15-ия кръг на Западната "Б" група е в събота от 14:30 часа. Двубоят пропускат Васил Ташев и Юлиян Колушев. /БЛИЦ