Фолк дивата Малина Мечева, която е и футболен мениджър, заяви пред БЛИЦ, че острието на Славия Галин Иванов е близо до трансфер в ЦСКА. Още на 13 декември БЛИЦ първи написа за желанието на “червените” да привлекат най-добрия играч на тима от “Овча купел”. Тогава уточнихме, че Галин ще премине на "Армията", ако Спас Делев бъде продаден. Е, това стана факт днес - нисичкият бързак от петричкото село Ключ вече е футболист на руския Волга (Нижни Новгород).
 
“Галин е силно желан от ЦСКА. Преговорите вървят в момента. Мисля, че той е близо до трансфер при “червените”, но бързам да уточня, че интерес към него има и от други отбори – още един български и няколко чуждестранни. Не казвам това, за да му завишавам цената. Просто такива са фактите. Наистина ЦСКА е най-близо до неговия подпис, а и двата клуба почти са постигнали договорка. Трябва обаче да уточним и личните условия на Галин. Това ще се случи утре, сряда, в ранния следобед. В крайна сметка както може да отиде в ЦСКА, така има вероятност Иванов да остане в Славия или да премине в друг тим”, съобщи Малина.
 
БЛИЦ се свърза и с президента на Славия Венцислав Стефанов, който заяви: “Постигнали сме договорка с ЦСКА, но аз ще повярвам, че всичко е наред, когато видя, че контрактът е подписан.”