Помощник-треньорът на ЦСКА Никон Ел Маестро коментира победата с 1:0 над последния в класирането Верея. Той замени брат си в мача от 19 кръг на Първа лига, тъй като Нестор Ел Маестро беше наказан заради поведението си по време на двубоя с Лудогорец в четвъртък и гледа срещата на „Трейс Арена“ от ложата.

„Добре е, че брат ми беше наказан, защото си мисля, че на полувремето можеше да убие някого в съблекалнята. Започнахме мача много бавно. Когато играеш по подобен начин флиртуваш с бедствието. През второто полувреме подобрихме интензитета си, играхме повече в тяхната половина“, призна Никон Ел Маестро.

Winbet - истинската тръпка от победата! (18+)

„Верея имаше шанс още в началото, но това бе единствената им възможност. След това доминирахме. За по-добър резултат трябваше да играем по добре. Не мисля, че имаше подценяване. Не можем да си позволим да подценяваме никого“, допълни 25-годишния специалист.

„Преди мача бях нервен, но съм така преди всеки двубой. Днес обаче бе в повече. Мисля, че все още съм много млад и има много да уча. Искам да уча всеки ден и точно това правя. Засега нямам амбиции да ставам старши треньор“, завърши той.

ПЪРВА ЛИГА - СЕЗОН 2018/2019