Нападателят на Локомотив (София) Владимир Манчев се превърна в герой за тима си, отбелязвайки и двата гола за победата с 2:0 над Локомотив (Пловдив). Опитният играч си призна за неволна игра с ръка малко преди Кристиян Добрев да отбележи за 3:0. Явно това е накарало съдията Ахмед Ахмед да промени първоначалното си решение и да отмени попадението. След това си признание обаче Манчев се надява да му опростят жълтия картон, който му беше показан от рефера за симулация.

"Признавам си, че играх с ръка при гола, който главният арбитър не ни зачете. Въпреки това не промених траекторията на топката и не ми е ясно защо съдията първо зачете гола, а после го отмени. Преди това имаше дузпа срещу мен и вместо да посочи бялата точка, той ми вдигна картон за симулация. Затова жълтият картон трябва да ми бъде опростен", заяви голмайсторът на Локо (Сф).

"Теренът беше много тежък, но ние играхме като мъже и заслужено спечелихме. Радвам се, че издържах цели 90 минути. В момента се чувствам много добре. Очакват ни още доста тежки мачове, в които трябва да обиграваме отбора за другата година", добави Манчев.