Един от любимците на агитката на ЦСКА Владимир Манчев нападна остро ръководството за ситуацията в клуба. Бившият голмайстор на "червените" не спестява нищо на шефовете Димитър Борисов и Иво Иванов и открито говори за грешките им.

"Как да коментирам управлението на "Титан". Те изобщо не знаят с какво са се захванали. Това е ЦСКА, а не някакъв селски клуб. Няма как отборът да постига успехи и да има резултати, когато отвътре не му дават да върви. И друго - кажете ми за какви шампионски лиги говорим, за какви мачове от 21.45 часа... Смях. Ти нямаш школа, а това е огромен удар за ЦСКА. Ние не сме някакви азери, които може да се оправят и без школа, като извадят 100-200 млн. евро за нови. И стига сте говорили за селекция, а вложете нещо в ДЮШ. Стадионът ще се срути, а те кроят планове за Европа". За мен не е нормално един футболист да взима 10 пъти повече от съотборниците си (б.р. – визира заплатите на Жуниор Мораес и Янис Зику), коментира Манчев.

"През всичките години Иво Иванов и Димитър Борисов управляват сбъркано. Вижте, че дори си го признават. В ЦСКА няма никаква организация и заради това отборът няма как да върви. Милен Радуканов бе уволнен по тъп и подъл начин. Така не се работи. Тъкмо когато отборът върви и всичко е наред, изведнъж ЦСКА започва да се самоизяжда. И не виждам за какво надграждане говорим. Не ме разбирайте погрешно. Димитър Пенев ми е дал много. Но когато веднъж си станал почетен президент, трябва да си такъв за цял живот. Шефовете на ЦСКА ще направят легендата Димитър Пенев за смях", продължи бившият ас на "червените".

Манчев добави, че след големи перипетии най-после си е получил дължимите пари от ЦСКА и се върна към прословутия мач с Миньор (Перник) преди 2 години, когато "армейците" загубиха с 0:3 на "Българска армия".

"Да, бях част от този срамен мач. Все пак той нямаше нищо общо с този, при който Славия би на "Армията" с 2:1 преди месец. Това беше един много странен мач. Когато паднахме с 0:3 от Миньор, те ни вкараха трите гола с три удара в нашата врата. Докато срещу Славия отборът беше жалък. "Белите" можеха да бият с 5-6 гола разлика. Но така е в ЦСКА, когато отборът върви веднага се самоизяжда. Така беше при Любо Пенев, така беше и при Милен Радуканов. Факт е, че някои мачове смърдят. Не говоря само за ЦСКА. Говоря за много други отбори. Да, няма доказателства...Не може някои клубове да се издържат по такъв начин. А знаете ли какво е при юношите и колко съмнителни мачове има там”, завършва Манчев./БЛИЦ