Основният акционер в ЦСКА Петър Манджуков нападна Стойчо Младенов. Повод за изказването му бе дълг, който клубът е изплатил на бившия треньор след раздялата.

„Как може някой да дава от личните си пари? Приемете ме за застаряващ глупак. Отборът аз ли съм го направил? Великият треньор Стойчо Младенов...Човекът, който говореше глупости за нас.

А същият този човек, ще ви покажа във вторник, колко е получил господин Стойчо Младенов като главен треньор от момента, в който ние финансираме. И защо не са платени заплатите на чистачките, на хората, които перат екипите, на обикновените хорица, защо не са платени заплатите? А този велик патриот на ЦСКА, само доколкото знам аз, 220 хиляди му дадохте тази година на господин Младенов? Питам господин Тодоров. Питайте го конкретно. И благодарение на него отборът играе по този начин. Аз няма да ходя на мачове, не мога да гледам тези футболисти.“

Разногласията ни с Младенов бяха именно поради тази причина. Вижте какво представлява ЦСКА в настоящия момент в спортно-технически аспект. Никога не съм си позволявал да го критикувам, но ние не сме ги довели тези играчи. Стойчо Младенов ги е довел. Големият треньор", заяви Манджуков.

"А" група - сезон 2014/15, програма, резултати и листа на голмайсторите

Купа на България - сезон 2014/2015