Опитай късмета си с БЛИЦ ГЕЙМ!

Доста интересни неща се случват с играта БЛИЦ-ГЕЙМ. Един от участниците показа завидни познания и в рамките само на един час спечели 10 пъти играта, отговаряйки на последния финален въпрос. Познавачът с името Алекс и имейл al-83@ обаче се е включи по-късно в надпреварата и има още доста да наваксва, за да стигне първите в класирането. На 2 май БЛИЦ публикува временното класиране. Припомняме, че всеки може да играе неограничено – и колкото повече достигания до финала (15 точки) и спечелвания на играта (20 точки) има, толкова по-голям ще става точковият му актив. Всъщност, за да видите правилата и временното класиране, влезте в самата игра.
 
Друг участник пък е играл до момента 70 пъти и нито веднъж не е достигнал до финала. Той обаче продължава с опитите си и ние му пожелаваме успех, защото въпросите вече трябва да започнат да му се повтарят. Припомняме, че в БЛИЦ-ГЕЙМ има поставени по 100 въпроса на всяко от 13-те нива. Компютърът ги разбърква и ако  имаш късмет, може през 5-6 игри на попаднеш на зададен вече въпрос. Но ако нямаш късмет, може да се наложи и да почакаш...
 
УСПЕХ НА ВСИЧКИ, КОИТО СИ ПРОБВАТ КЪСМЕТА И ПОЗНАНИЯТА! Подробности за регламента и наградите – вижте отново в самата игра.