Националът Станислав Манолев отвърна на Мартин Петров, който заяви, че националите трябва да покажат, че са “лидери с играта си, а не само с приказки, с надуване и непокрито самочувствие”.

„Не мисля, че имаме изявен лидер. Какво значи лидер? Целият отбор трябва да са лидери, не само един човек да е лидер, ние нямаме Зидан в отбора, трябва целият отбор да сме лидери и да го покажем на терена”, заяви Манолев пред БНТ 1 преди днешната световна квалификация с Италия, която започва в 21:45 часа на стадион “Васил Левски”.

„Не мисля, че са кой знае какво направили Италия на европейското, играха добре. В квалификациите те винаги играят доста колебливо и мисля, че това ще е плюс за нас”, сподели още Манолев, с което предизвика смеха на Ивелин Попов.

„Играхме добре не само срещу Холандия, а и в другите мачове под ръководството на Любослав Пенев. Надявам се сега да покажем силна игра и в квалификациите, за да можем да отлепим от дъното. Програмата има значение. Ако си вземеш домакинските мачове, после е по-лесно да излезеш навън с по-голямо самочувствие и имаме по-голям шанс за класиране”, завърши футболистът на ПСВ.