Диего Армандо Марадона е поискал точно 1 милион долара, за да пристигне в София и да участва в тържествата по случай 100-годишнината на “Левски” в края на месец май. Това съобщиха пред БЛИЦ източници от “Герена”. Идеята на “синьото” ръководство бе легендарният аржентинец да облече екипа на клуба и да запише десетина минути по време на предстоящите шоу-мачове.
 
“Имахме разговор с пиара на Марадона, а впоследствие той ни обяви изискванията. Диего поиска не само 1 милион долара, а и да поемем разходите на цели 25 души, които щял да доведе със себе си. Какви са точно тези хора и за какво ще идват и те с него, не успяхме да разберем. Всичко това не е по силите ни и логично отказахме”, признаха от “Левски”.
 
Организаторите на предстоящите тържества обаче ще направят всичко възможно, за да доведат в София някое друга легенда, която, разбира се, няма да е от ранга на Марадона и същевременно няма да им излезе толкова скъпо.
 
Все още не е ясно кой чуждестранен тим ще пристигне в България за вековния юбилей на “Левски”. Според запознати най-големи на този етап остават шансовете на Лацио.