Халф на Локомотив (Сф) е трансферна цел на Марек. Новакът в "А" група е изпратил оферта за Алек Манолов, научи БЛИЦ. Футболистът получава малко шансове за изява в тима от "Надежда" и иска да смени обстановката. Интерес към Манолов има и от Локомотив (Горна Оряховица). "Железничарите" искат техничаря в пакет с вратаря Кристиян Кацарев. Стражът е юношески национал, беше част от отбора на България (набор 1995) на европейските финали в Унгария и се смята за един от най-перспективните футболисти на клуба от „Надежда”. Засега босовете на Локо (Сф) не са дали отговор на колегите си от Горна Оряховица.

"Червено-черните" започват подготовка на 8 януари. На първата тренировка ще се явят няколко евентуални нови попълнения. Футболистите идват от отбори от "Б" и "В" група и ще изкарат проби, преди треньорът Димитър Васев да прецени техните качества.
На сбора в "Надежда" няма да дойдат играчите от чужбина, които бяха пуснати в по-дълга ваканция. Легионерите ще се присъединят към съотборниците си с около една седмица по-късно – на 12 януари и 14 януари.

Локомотив (София) уреди два приятелски мача, които ще изиграе по време на първия си зимен лагер. Той ще се проведе в Сандански от 12 до 24 януари.
 
В този период „червено-черните” ще срещнат местния Вихрен на 20 януари. Два дни по-късно пък – на 22 януари, столичното Локо излиза срещу опашкаря в елита Хасково. Възможна е проверка и срещу третодивизионния Оборище (Панагюрище).
 
Както е известно, втората част на „железничарите” ще бъде в турския курорт Анталия./МИЛЕН ДИМИТРОВ

"А" група - сезон 2014/15, програма, резултати и листа на голмайсторите