Изпълнителният директор на Марек Ивайло Паргов обяви, че клубът няма да задържи дошлите на проби двама играчи от Добруджа и Ботев (Гълъбово), както и италианеца Едуардо.

„Можем да вземем само такива нови попълнения, които имат по-добри качества от наличните ни играчи. До петък ще изплатим на футболистите дължимите две премии. Говорих по този въпрос с кмета г-н Методи Чимев, благодарение на него всичко е нормално, уточнили сме всичко. Искам да кажа, че г-н Чимев изпълни всички поети към футболния клуб ангажименти. Благодарен съм му много, както и на хората от фирма „Актавис“, коментира Паргов.

Мениджъри вече активно предлагат на дупнишкия клуб вратари, халфове и нападатели. Това са постовете, които ще са приоритетни през зимната селекция.

„Най-важното обаче е запазването на играчите от сегашния ни основен състав, които се представиха повече от успешно в есенния дял от първенството на „Б“ група. Колкото до коледния банкет, не сме уточнили още датата за него, но със сигурност ще го направим през декември, при това както трябва. И там ще сме без загуба“, добави Паргов.