Новият старши треньор на Марек Антон Велков бе представен днес на официална пресконференция в Дупница. На нея присъстваха президентът на дупничани Стойчо Милев, вицепрезидентът и кмет на Община Дупница инж. Методи Чимев, изпълнителният директор Иво Паргов и помощник-треньорът Дани Белчев.

Тони Велков заяви, че отборът се събира утре, 10 юни, а първата тренировка ще бъде на стадиона в Сапарева баня, тъй като "Бончук" е в ремонт. Дупничани ще тренират в курортния град до 20 юни, а на следващия ден е насрочена и първата контрола с ЦСКА в Самоков.

След това тимът заминава на лагер в Банско. Самият Велков призна, че иска Марек да бъде отбор с характер и манталитет, който да даде нещо на балгарския футбол. Бившият наставник на Миньор (Перник) и Черноморец (Бургас) допълни, че е разговарял с потенциални нови футболисти, но ще обяви имената, ако трансферите се потвърдят. "Знам, че ще бъде трудно и ще положа много усилия, за да може Марек да се превърне в отбор, който всички уважават", сподели Велков, цитиран от zadupnitsa.com.

Освен представянето на треньора клубът показа и екипите за новия сезон, които може да видите и на двете снимки.

IMG_2905.jpg