Третодивизионният Марек е на път да си реши проблемите в нападение, които се отвориха след изненадващото решение на Еньо Кръстовчев да спре с футбола. В момента проби при дупничани кара национал на Сомалия.

Въпросният играч е централен нападател и е бил предложен от мениджъри на треньора Румен Стоянов. Специалистът е харесал играчът и почти сигурно ще се опита да го уреди още за мача в неделя срещу един от преките конкуренти за влизане в “Б” група – Пирин (Благоевград).

“Не искаме да разкриваме името му, докато не решим окончателно, дали да го задържим. Знаете, че ни напусна Джаейоба, Кръстовчев също спря да тренира с тима, така че имаме нужда от тежък таран”, призна пред БЛИЦ треньорът на Марек Румен Стоянов.

От Дупница са получили уверението на мениджърите, че ако харесат сомалиеца няма да има никакъв проблем жълтата карта на играча да пристигне до петък.

Интересното е, че само преди ден в Пирин на проби се появи младежкият национал на Киргизстан Аман Талантбеков. Не е ясно обаче, дали той ще бъде уреден до мача с Марек.