Новият собственик на Локо (Пд) Веселин Марешки изрази задоволство от равенството на тима му като гост на Локо (Сф) 1:1. Бизнесменът призна, че се е надявал отбора да тръгне с победа, но и този резултат го удовлетворява.

„Момчетата ми харесаха, може би с едно-две изключения. През първото полувреме тотално надиграхме нашия съперник, а през второто играта беше равностойна. Изравнителният гол в края на първата част повлия на представянето ни. Ако не го бяхме допуснали щяхме да победим”, коментира бизнесменът.

Той призова и за реформи във футбола и вкарването на модерните технологии в помощ на реферите.

„Няма да говоря за съдийството. Факт е, че реферите са хора и също бъркат. Може би е време да се въведат модерните технологии в тяхна помощ. Виждате, че това се случи дори в консервативен спорт като тениса”, продължи още Марешки.

„Много се надявах на победа, но и това е добър резултат с оглед наследството, което получих. Приятно съм изненадан от голяма част от играчите“, добави новият бос на Локо (Пд).

Той призна, че положението на Локо (Пд) наистина е било много тежко, преди да поеме отбора.

„Дългове се оказаха повече, отколкото ни бяха казали, когато решихме да поемем отбора, но това няма значение. Не съм се хвърлил емоционално в Локомотив. Изборът ми беше премислен. Сега искам от отбора да играе честно. Публиката също е много мобилизирана. Със сигурност от Пловдив имаше повече привърженици, отколкото от София. Очаквам в следващите мачове да запишем добри резултати“, завърши аптекарският бос.