Собственикът на Локомотив (Пловдив) Веселин Марешки беше на "Лаута" и изгледа на живо победата с 1:0 над Пирин (Гоце Делчев). Босът взе отношение и по темата с Мартин Камбуров. Както е известно, около бившата звезда на "смърфовете" се шуми доста напоследък, но все още не е ясно къде опитният нападател ще продължи кариерата си.

"Момчетата играха много добре на този терен и нямаше как да развият максимално футболните си достойнства. Радостен съм за победата. Благодаря на феновете. Благодарности към всички за играта през целия сезон - на треньорите, на ръководството", заяви Марешки.

"Аз не разчитам на никакви странични постъпления, а изцяло на собствени средства. Каквото дойде, е добре дошло, но едва ли то ще е основното. Даже нямам представа колко пари ще вземем от телевизионните права", каза босът.

"Малко е странна цялата работа около Мартин Камбуров. Едва ли не всички клубове го искат, после едва ли не всички клубове не го искат. Ще бъдат трудни преговорите. По-скоро шансовете са той да не играе в Локомотив. Освен това идеята на ръководството е да се намерят преспективни футболисти, а не такива като него, които са в края на футболния си живот", добави Марешки.

ПРОГРАМА И РЕЗУЛТАТИ В "А" ГРУПА

КЛАСИРАНЕТО В "А" ГРУПА