Новият собственик на Локомотив (Пловдив) Веселин Марешки заяви, че не е доволен след равенството 1:1 срещу Литекс в мач от 2-ия кръг на “А” група. Двубоят беше първи за бизнесмена начело на “смърфовете” в Пловдив.

“Не съм доволен, тъй като аз играя само за победа. Вече два кръга изпуснахме четири точки, тъй като направихме два равни. Първи домакински мач, изключително съм впечатлен от публиката, благодаря й. През второто полувреме момчетата се справиха добре. Обсъждаме още 2-3 имена, все пак и треньорът ще си преценява. Може и да се разделим с някои от футболистите. Не ми харесаха едно-две момчета, но нека им дадем още един шанс”, заяви Марешки.

“Отборът се стабилизира, дай боже да се представяме на ниво, което удовлетворява публиката. Всичко, което правим, е, феновете да са доволни, нищо не правим за нас. В момента извършваме одити, има сериозни задължения, но те са на база съдебни битки. Ако трябва да сме съвсем точни, няколко месеца преди събитията бях поканен от старото ръководство. Впоследствие имах разговор и с феновете, а след това и с премиера и така се стигна до идването ми в Пловдив”, завърши бизнесменът./БЛИЦ