Опитай късмета си с БЛИЦ ГЕЙM 2!

Новият собственик на Локомотив (Пловдив) Веселин Марешки беше официално представен на "Лаута" и сподели, че е много радостен от топлото посрещане. Варненският богаташ пристигна заедно с Бойко Борисов, като заяви, че на премиера са му били нужни едва 5 минути, за да го убеди да подаде ръка на "смърфовете".

Марешки обеща светло бъдеще на Локо (Пд), информирайки, че още днес е превел 1 милион лева по сметките на клуба.

"Благодаря много за топлото посрещане. Нека да окажем дължимото на г-н Динев, все пак не е дал малко на Локомотив (Пловдив). На г-н Бойко Борисов му бяха необходими само 5 минути, за да ме убеди, че бизнесът трябва да помага на спорта", бяха първите думи на Марешки пред приветстващите го фенове на Локо (Пд).

"В знак на добрите ми намерения и желанието да осигуря стабилност на клуба показвам документ, с който удостоверявам, че днес съм превел 1 милион лева по сметките на клуба. Това е само началото. Искам да се знае, че забавяне на пари няма да има с нито един ден. Аз много държа на тези неща. Надявам се спортно-техническото ръководство и футболистите да са винаги мотивирани и да дават всичко от себе си, за да радваме феновете. Искам успехи и хубави емоции за всички", добави босът, който получи фланелка на клуба с №7 от Атанас Узунов, както и специална сребърна значка.

"Да приветстваме г-н Марешки с добре дошъл и да му пожелаем да носи нашата фланелка до края на живота си", каза Узунов.

"Бях добронамерено поканен от ръководството на Локомотив и убеден от премиера. Всички работим в България, в частност в Пловдив, и не е лошо част от парите, които изкарваме, да се връщат към спорта, културата, образованието и т.н. Буквално за пет минути усетих, че има клуб, който се нуждае от помощ и решихме да подкрепим Локомотив. За мен феърплеят е на първо място, ще поощряваме такова поведение, и се надяваме, че това ще доведе рано или късно до добри резултати", коментира още Веселин Марешки.