Футболистите на Локомотив (Пловдив) за първи път ще приберат двойни премии през този сезон. Собственикът на "черно-белите" Веселин Марешки ще развърже сериозно кесията за успеха с 1:0 над Черно море. Аптекарският бос приема този двубой като дерби, тъй като това е дебютният му мач, откакто е във футбола срещу тим от морската ни столица, откъдето е и той, пише Пловдив24.

Вместо стандартната премия от 900 лева, полагаща се за успех за три точки на “Лаута”, на играчите ще бъдат раздадени по 1800 лева на калпак. За сефте футболистите ще получат и бонусите си по новата схема на премиране, която успяха да си издействат със съдействието на треньора Стефан Генов през миналата седмица. По този начин всички титуляри ще вземат пълния размер на премията, а не както беше досега, само осем да прибират пълния размер.

Възпитаниците на Стефан Генов отпразнуваха подобаващо успеха над Черно море. По-голямата част от отбора куфя до ранните часове на неделя в пловдивския нощен клуб "Хистерия". В заведението заедно с тях беше и Мартин Камбуров, който е пред поредното си завръщане на Лаута.

ПРОГРАМА И РЕЗУЛТАТИ В "А" ГРУПА

КЛАСИРАНЕТО В "А" ГРУПА