Бившият собственик на Локомотив (Пловдив) Веселин Марешки скочи на настоящия такъв - Константин Динев, разкривайки далаверите му. Варненецът твърди, че отпуснатите от него пари за изграждането на трибуна "Бесика" - 1 милион лева, са отишли за погасяване на дългове на клуба, натрупани при предишния престой на известния хазартен бос. И то не какви да е разходи, а за банкетите, които Коко е организирал.

Марешки каза, че Динев ял и пил на сметката на клуба, след което аптекарският бос плащал. За няколкото си месеца на "Лаута" варненецът вложи около 3 милиона лева.

"Скъсах с футбола, защото аз поех ангажимент да издържам Локо, а не Коко. Оказа се обаче, че първият милион, който сега си искам, е отишъл за погасяване на задължения на Динев. Става въпрос за режийни разходи, за фланелки, за лагери и т.н. Коко ги е събирал на банкети - да ядат и пият, като го пишат на сметката на Локо. Обясняваше ми, че няма задължения, но не беше така", заяви Марешки при гостуването си в предаването "Лице в лице" по btv.

"Предложих му да ми подпише декларация, че аз поемам клуба, а той да си изчиства задълженията. Не поиска. Тези пари ги дадох като заем. Искам си парите от Коко, а той ми казва, че няма пари. Ако ги върне, аз няма да си ги прибера. Веднага ще отидат за построяването на трибуна "Бесика", която обещах на феновете. Ако не ги върне, нека привържениците на Локомотив да знаят, че парите са в Коко", добави Марешки.

Марешки жали, че скъсал с Яне Янев