Авторът на първия гол за български клуб в Шампионската лига - бившият играч на Левски Мариян Огнянов, призова футболните ръководители у нас да променят стратегиите си и да спрат да залагат на знайни и незнайни чужденци. 

"В тези тежки времена не е ли дошло времето за цялостна промяна на футбола у нас? Не е ли дошло времето футболните хора, президенти на клубове, да променят начина си на мислене? Не осъзнават ли докъде се докараха... Тях си и самите си клубове... Не осъзнават ли, че единственият начин е инвестиция в школите, базите, терените! В работата с 8, 10, 12-годишните! Всичко друго е ден да дойде, друг да мине... Не е ли време да се спрат с тези безумни трансфери и договори на футболисти от Конго, Никарагуа и тем подобни краища на света? (Не ме разбирайте погрешно, не съм против чужденците! Та аз съм си един вид чужденец в родината си, заради произхода). 

Но нали осъзнавате, че и те ще преразгледат договорите си... Не само вие... И докато българските футболисти ще ви разберат! То за повечето чужденци се съмнявам. И не ги обвинявам... Те ще са си прави... Трябва да си хранят семействата. Имат си договори и трябва да се спазват. Мислете му вие! От цялата ситуация, най-вероятно бг футболистите ще са най-потърпевши ОТНОВО. Те нямат избор, защото при несъгласие... Остават без отбор. Така, че ще трябва да си намалят щем-нещем заплатите. Едно е сигурно... Няма да е същото след COVID-19", написа Огнянов в социалните мрежи.

Winbet - победата е емоция! (18+)

ВСИЧКО ЗА КОРОНАВИРУСА - ТУК!