Един от основните футболисти на ЦСКА - Маркиньос заяви след днешната тренировка на "червените", че не вярва отборът да се класира в тройката.

Бразилският футболист обаче изрази ясно желанието си ЦСКА най-после да вземе първите си три точки от предстоящия мач в Лига Европа срещу Рапид във Виена.

„И в трите мача до този момент започвахме много добре и само липсата на късмет ни попречи да спечелим нещо. Иска ми се сега да имаме повече късмет и да се поздравим, ако не с успех, поне със спечелването ни на първа точка. Само от нас, футболистите, зависи дали Милен Радуканов ще продължи да ни е треньор - ако отборът върви и побеждаваме, той ще остане. Говорим си с момчетата в съблекалнята, че трябва да дадем 100 % от възможностите си, за да спечелим всички мачове до края на полусезона в България, за да завършим най-малко на четвърто място в "А" група. Преди нямах много време след тренировка да тренирам преки свободни удари, но в последно време оставам с треньора на вратарите Йордан Йорданов-Жан и сега съм по-уверен, когато заставам да изпълнявам фалове. Щастлив съм, че вкарах на Локо (София) и Берое. На терена най-добре се разбирам с Тошко Янчев, с който е изключително приятно да се играе”, сподели Маркиньос.

„Ако спечелим точки в Лига Европа и подобрим класирането си в българския шампионат, мисля, че феновете ще ни простят за слабия старт и ще се върнат на трибуните. Много е тежко, когато играем пред празни трибуни, но ще направим всичко, за да ги върнем на стадиона, за да ни подкрепят отново”, добави още футбоилстът.

Мачът на ЦСКА срещу Рапид във Виена е този четвъртък от 22:05 ч. и ще се предава пряко по Pro Bg/БЛИЦ