Бразилският халф с български паспорт в ЦСКА – Маркиньос, започна психовойната с „Левски” преди Вечното дерби между двата тима. Най-чаканият сблъсък в „А” група е утре от 16:00 часа на „Васил Левски”. Полузащитникът заяви, че не се притеснява от „сините” защото те имат само „2-3 добри играчи”.

„Ако преди началото на сезона някой беше казал, че ще имаме толкова сериозна преднина, нямаше да повярвам. Не очаквах, защото се събрахме в последния момент. Дано задържим точките пред Лудогорец и понататък да ни е по-лесно. Те направиха грешки, а ние гледаме да не стъпваме накриво. Мачът с разградчани не е ревашващ.

„Левски“ не ме притеснява. Имат двама-трима играчи, за които трябва да внимаваме. Ние имаме добри футболисти с качества и като цяло сме добър отбор“, заяви Маркиньос пред „Меридиан Мач”.

„Не мога да кажа, че сме фаворити преди този мач, но имаме предимство. Показваме добри игри. Ние смятаме, че може да победим. Влизаме с тази мисъл. Дано да успеем. В ЦСКА наистина сме много чужденци. Преди един месец казах, че трябва да има повече време да работим заедно. Всяка седмица се развиваме и подобряваме нещата“, каза още бразилецът.

Купа на България - сезон 2014/2015

"А" група - сезон 2014/15, програма, резултати и листа на голмайсторите